IOS 7 se va lansa la toamna !

IOS 7 a fost anutat de Apple si s-or anuntat modificari imense la nivelul acestui sistem de operare .

Photos App: De-acum fotografiile se organizeaza singure. Adica, se foloseste de localizare, iar in album iti va trece locul in care ai fotografiat si va fi totul impartit pe zile. Ca sa nu arate ca o gramade de poze, asa la nesfarsit.

Siri: Cea mai buna asistenta vocala a devenit acum si mai buna si nu mai vorbeste cu tine pe un ton robotizat. Are de-acum o voce normala. Evident, ca nu o sa primim romana prea curand. Abia a invata franceza si germana. Stie de-acum mai multe functii, inclusiv de control, precum Mareste Luminozitatea sau porneste bluetooth-ul.

iOS in the car: In sfarsit o aplicatie buna, pentru cei care sunt mereul la volan. Exista deja pe Samsung, o aplicatie care se numeste S-Drive. Sau pe HTC HTC Car. Ai niste iconite mari, care te ajuta sa navighezi mai usor prin meniu. “iOS in the car” va fi integrat de anul viitor pe cateva sisteme multimedia de la 12 producatori de autoturisme.

Appstore: A fost redesenat si include cautarea pe varste. Cele mai populare aplicatii din zona. De acum se v-or face update-uri automate la aplicatiile dumnevoastra .

iTunes Radio: iTunes Radio e o aplicatie foarte tare, care-ti permite sa asculti muzica, gratuit. Adica, iti alegi un artist, si poti sa asculti la nesfarsit albumele lui. Singura conditie este sa stai in America. Momentan. Un fel de Deezer sau Zonga pentru cei care platesc un abonament deja ca sa asculte muzica.

Activation Lock: De-acum telefonul tau, adica din toamna… datele tale de pe iPhone raman in siguranta. Sa zicem ca iti fura cineva telefonul. Tu poti sa il blochezi de la distanta, si ca sa-l poata folosi, hotul trebuie sa introduca contul si parola de la AppleID-ul tau. Pe care nu are de unde sa le stie. Asta daca nu ai scris cu un biletel pe spatele telefonului, asa cum fac romanii cu PIN-ul de la cardul de credit. Dar, sa revenim la hot, daca incearca sa reseteze cu totul telefonul, se va impiedica tot de contul si parola ta. Oare, insa, mai poti sa vinzi telefonul?

Pentru mai multe detalii mai bine urmariti clip-ul de mai jos .

iOS 7 BETA este accesibil tuturor incepand chiar de luni seara. iOS 7 va fi disponibil, gratuit pe undeva prin toamna. Si va merge inclusiv pe iPhone 4 si iPad 2. Suntem curiosi cum o sa se miste, pentru ca, in mod ciudat, fiecare versiune noua face ca telefonul precedent sa se miste mai prost.

Comentarii

You can leave a response, or trackback from your own site.
Lasa un comentariu


Powered by WordPress | Designed by: MMO Games | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Shared Hosting
Copyright © fgsCS.ro WAR3FT - 2019