Cenușii protejate

STUDIU: O dietă bogată în peşte ajută la protejarea materiei cenuşii, la bătrâneţe

organele de atașare au vierme

Documentație tehnică Cenușii protejate Montana aproba prima vanatoare de lupi cenusii dupa 15 ani Posted by: in Biodiversitate 14 Cenușii protejate Views Autoritatile cenușii protejate mediu din Montana, SUA, au aprobat un plan de reducere a populatiei de lupi cenusii pentru prima data de cand animalul periclitat a fost reintrodus in regiune in urma cu 15 ani, informeaza Telegraph. Propunerea aprobata de conducerea Montana Fish, Wildlife cenușii protejate Parks Commission prevede papillomavirus homme verrues numarului de lupi vanati precum si introducerea sezonului de vanat lupi cu arcul in completarea sezonului de tras cu arma.

pași pentru tratarea helmintiazei

Populatia lupilor din nordul regiunii Rockies a crescut semnificativ in fiecare an de cand au fost reintrodusi in zona in Cel putin de lupi existau in Montana la sfaristul cenușii protejate protejate trecut si 1. Fermierii si vanatorii spun ca populatia lupilor cenusii a crescut prea mult fapt care a condus la mai multe atacuri asupra animalelor salbatice.

paraziti pentru copii

Autoritatile de mediu din Montana vor decide in iule, dupa o consultare publica care va fi cota finala din la vanatoatrea de lupi cenusii dintresau exemplare.

Anul trecut cota cenușii protejate fost vanarea a 75 de lupi. Lupul cenusiu a fost declarat cenușii protejate amenintata cu disparitia ininsa cresterea populatiei sale a permis emilinarea protectiei federale anul trecut pentru Montana si Idaho.

Foto: telegraph.

Ațiputeafiinteresat