CS:GO Operation Wildfire este aici!

Valve a lansat cea mai noua operatiune pentru CS:GO, adaugand o varietate mare de lucruri noi pentru joc, precum harti, armament mai colorat si o varianta complet refacuta a hartii Nuke.

Operation Wildfire ofera tuturor celor care cumpara moneda operatiunii posibilitatea de-a participa la campanii cooperative si competitive, pentru a obtine experienta si o varietate de alte recompense.

Un nou tip de cutit este adaugat un joc, un Bowie Knife, un nou tip de cutie va putea fi gasita de acum inainte in CS:GO si sapte harti aditionale au fost adaugate. Aceste harti, create de comunitate, va vor plimba printr-o varietate de locatii, fiecare avand un decor interesant, de la o nava de croaziera la pitorescul Amsterdam.

Dar mai important, harta Nuke a fost refacuta complet.

Varianta cea nou a lui Nuke este menita sa ofere un echilibru mai bun, iteratia sa anterioara avand tendinta sa ofere un avantaj echipei CT. Schimbarile estetice sunt cele mai sesizabile, Nuke avand acum un aspect mai modern, mai colorat, si nu la fel de deprimant sau de sovietic precum varianta initiala. Evident, Valve incepe sa mearga intr-o alta directie stilistica, in care nu totul trebuie sa arate ca City 17.

Schimbarile functionale ale acestei harti sunt foarte mari, asa ca va incurajez sa o explorati in detaliu pentru a vedea cum ve puteti folosi mai bine de teren.

Operation Wildfire este acum disponibila pentru CS:GO, sub forma unui update de 1.6 GB.

Puteti vedea o comparatie intre vechea harta si cea noua aici

Copyright – ZonaIT

Comentarii

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comentariu la “CS:GO Operation Wildfire este aici!”,

  1. Break spune:

    Servere gaming gratis cu o conditie
    Salutare ! M-am gandit sa ofer orice server de gaming unui viitor fondator. Nu este nici usor dar nici greu sa intrii in posesia unui server cu care poti face ce vrei tu in limita regulamentului de mai jos. Treaba sta in felul urmator:

    http://www.rogamer.net/servere-gaming-gratis-cu-o-conditie/

     
Lasa un comentariu


Powered by WordPress | Designed by: MMO Games | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Shared Hosting
Copyright © fgsCS.ro WAR3FT - 2019