Camioane? Semafoare? WTF?

Deci de cateva săptămâni s-au trezit copii de 12 – 13 – 14 – 15 ani să posteze cuvinte fără sens pe tot Facebook-ul. Cuvinte gen, camioane, semafoare …..
Un exemplu bun ar fi poza aceasta:

View post on imgur.com

Ok, toată această nebunie a pornit de la un Youtuber pe nume Codrin aKa Satana -> https://www.youtube.com/user/CodrinBradeaSatana

Bun. acum toată nebunia a pornit mai exact când un alt Youtuber și anume Zmentă a postat un clip cu titlul ceva ‘Copii generatia tabletă’ în care s-a luat (pe bună dreptate zic eu) de acești copii și de posturile si limbajul lor aiurea.
Ah, să fie clar, nu sunt nici fan Zmentă și nici Codrin.
Bun, acum să ajungem inapoi la povestea mea. Personal mi-am pus mintea cu câțiva dintre acesti copii (care dupa cum au postat pe Facebook, fără sens, par ar fi niște copii ‘retardati’, am treuct cuvântul între ghilimele că poate nu sunt, dar ei fac niste fapte strict a unor persoane retardate).
Am început să îi întreb: Care camioane? , Camioane de CoCa Cola?, sau chestii de genul – terminați că păreți niste copii retardați.
Și ca răspuns oare ce am primit? Ok, unii inafară ca nu s-au prins că defapt nu îi injur au pus întrebări gen: Pe cine facu tu retardat? și alte chestii …. Sau mai rău alții mă înjurau de mamă, tată, familie etc … demostrând în unele cazuri că am avut dreptate și că nu gândesc. Am fost și excepții, puțini dar au fost, care respect, nu m-am înjurat și chiar și-au spus părerea frumos. Alții care au vrut să pară deștepți au invocat ‘Dreptul la exprimare’.
Ok, după un search pe Google am găsit pe Wiki asta: https://ro.wikipedia.org/wiki/Libertatea_de_exprimare , ce e ok aici? Asta : ‘(7) Sunt interzise de lege defăimarea țării și a națiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură națională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violență publică, precum și manifestările obscene, contrare bunelor moravuri. ‘ și încă una ‘Niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau păgubi pe altul ori într-un mod excesiv și nerezonabil, contrar bunei-credințe;’, așa …
Ok, ce vreau eu să spun în tot acest post? Simplu, dacă cineva vă zice să vă aruncați de pe bloc, o faceți? Posibil să faceți acest lucru … că no e la modă …. Personal mi se pare o modă prosteasă … am văzut comentarii cu camioane, semafoare la posturi despre politică, despre știință etc .. unde nu l-e văd rostul …
Da, e democrație, dar logic ar fi să folosiți acest limbaj în cercurile voastre de prieteni fără a îl enerva pe un cititor care vrea să vadă niște păreri de la X sau Y și care însă vede doar posturi cu camioane și alte prostii ..

Altă chestie? Ce pnm e ‘lejiunea’ asta? Când vă aud că sunt legionar, îmi vine să vă întreb cu cine faceți istorie? Aveți măcar idee cât rău au făcut legionarii în România? Nu cred .. Mă rog .. Deci ca o concluzie, încercați să folosiți acel limbaj cu camioane și semafoare doar între voi, acum sincer, vă faceți de râs, e la modă, înțeleg … dar no, e un pic aiurea …
Ah, dacă aveți în gând să mă înjurați la acest post, vă rog să citiți postul de 2 ori înainte să vă dați seama că eu nu vă cred retardați sau alte chestii de genul … nu vă cunosc etc dar acest lucru pe care în faceți voi e credit, e o prostie mare ….

PS: Nu sunt nici fan Zmentă și nici Codrin.
PS2: Imi exprim dreptul de a șterge anumite comentarii care nu îmi convin.

Comentarii

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comentariu la “Camioane? Semafoare? WTF?”,

  1. Nu conteaza spune:

    :)) tu realizezi ca articolele pe care le-ai luat tu de pe wiki nu au nicio legatura cu articolul?Din cate inteleg eu din ce ai scris tu,esti un alt scriitor ce cauta afirmare si doreste sa iasa in evidenta ca vai doamne are el dreptate si comenteaza de cearta pe care o au cei 2 :)) In articolele pe care le-ai prezentat tu se vorbeste despre cum sa nu fii violent sa nu fii rasist s.a.m.d . Nu cred ca un om e violent cand scrie Camioaneee sau Pisicile ie bidioanie si nici semn de rasism nu e. Nu te chinui sa-mi raspunzi,nu cred ca o sa mai am ocazia sa-ti citesc raspunsul,am dat accidental de acest post si am simtit nevoia sa-ti clarific niste lucruri.Daca intelegi e bine daca nu tot bine.

     
Lasa un comentariu


Powered by WordPress | Designed by: MMO Games | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Shared Hosting
Copyright © fgsCS.ro WAR3FT - 2019