Call of Duty: Advanced Warfare ajunge mâine în România!

Dacă nu știți jocul, ar fi bine să aruncați o privire la trailer-ul de mai sus.

Jocul creat de Sledgehammer Gamesurmează să apară pe toate cele trei platforme, XBox, PlayStation și PC inclusiv pe cele next-gen.

Acțiunea are loc în anul 2054. Atlas Corporation, o corporaţie militară privată (PMC), apare la orizont, având puterea de a salva omenirea ce se chinuie să îşi revină după o serie de atacuri globale. Gamerii intră în rândurile unei unităţi militare specializate şi antrenate să restabilească ordinea, cu abilităţi noi date de exoscheletul de ultimă generaţie şi cu un arsenal nou de arme, vehicule şi echipamente hi-tech.

Exoscheletul reprezintă elementul de noutate, inclusiv în componenta multiplayer din Call of Duty: Advanced Warfare, nu mai putin de 12 moduri de joc fiind incluse în versiunea ce va ajunge în mâinile gamerilor. Printre ele se numără atât clasicele Team Deathmatch, Domination, Search and Destroy, Capture the Flag sau Hardpoint, dar şi noi moduri precum Uplink sau Momentum.

Jocul Call of Duty: Advanced Warfare va fi disponibil spre vânzare începand cu data de 3 noiembrie 2014 în versiunea Day Zero edition și, începând cu data de 4 noiembrie 2014, în versiunea standard.

Sursă: playtech.ro

Comentarii

You can leave a response, or trackback from your own site.
Lasa un comentariu


Powered by WordPress | Designed by: MMO Games | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Shared Hosting
Copyright © fgsCS.ro WAR3FT - 2019