CONTORUL MONDIAL: stie tot ce faci tu, rudele tale si intreaga lume!

Cate tigari ai fumat astazi? De cate ori ai tras apa? Probabil ca nu mai stii nici cati litri ai baut in ultimele doua luni. Pe worldometers.info este contorizat tot ce faci tu, tot ce fac rudele tale, tot ce face o lume intreaga.

Worldometers este un site cu statistici despre lucrurile care se intampla acum, in acest moment in lume. Totul se contorizeaza in timp real.

Aflam cati copii s-au nascut azi sau anul acesta pe Glob, cati bani au cheltuit guvernele din toata lumea pentru educatie sau sanatate. Cu cat s-a poluat mediul intr-o zi si cat curent electric a „ars” omenirea in ultimele 24 de ore. Ne ajuta practic sa urmarim schimbarile care ne influenteaza viata, sa stim ce se intampla cu noi, pe langa noi pentru ca nimic sa nu ne ia prin surprindere.

In momentul publicarii acestei stiri pe Terra traiau: 6.906.166.300 de oameni, iar peste 87.300 dintre ei murisera in primele 12 ore ale zilei.

Un site ca acesta ne da o idee despre cat de mare este lumea si despre cat de multe lucruri se pot intampla in acelasi timp.

► 7.737.000 de masini s-au produs anul acesta

► 42.725.000 de computere s-au vandut anul acesta

► 1.789.500 de telefoane vandute zi

► 151.456.321.200 de e-mailuri au fost trimise

► 20.729 de specii au disparut de pe suprafata Pamantului anul acesta

► 345.106.242 de persoane obeze sunt in acest moment in lume

► 1.312.419.550.000 barili de petrol au ramas de extras (un baril=42 de galoane=159 de litri)

Daca vrei sa vezi cate zile au mai ramas pana cand se va termina petrolul, gazul sau carbunele de pe Terra, vezi pe worldometers.info.

Informatiile sunt oferite de institutii, agentii si organizatii care si-a conectat sistemele informatice la acest site si care ofera statistici in timp real.

Daca te intrebi de unde stiu acesti oameni cate tigari s-au fumat astazi, de exemplu, afla ca Organizatia Mondiala a Sanatatii colecteaza si calculeaza aceste date pe baza unui model realizat in timp, in functie de obiceiurile oamenilor legate de acest viciu, precum si de numarul de pachete de tigari vandute in lume

Comentarii

You can leave a response, or trackback from your own site.
Lasa un comentariu


Powered by WordPress | Designed by: MMO Games | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Shared Hosting
Copyright © fgsCS.ro WAR3FT - 2019